Data aparitiei:

23-04-2019

Dimensiuni:

110x165

Numar pagini:

896

ISBN:

978-606-33-3648-5

CIA. O istorie secretă

Tim Weiner
In stoc
SKU
AFCPT93
24,90 RON

Încă de la înfiinţare, serviciile secrete americane au fost învăluite într-o aură de mister. În spatele imaginii de superputere se ascund însă nenumărate eșecuri. Cum se face că, în ultimii 60 de ani, CIA a reușit să-și păstreze reputaţia extraordinară, în ciuda unor gafe de proporţii?

Într-o lucrare bazată pe mai bine de 50 000 de documente, în mare parte din arhivele CIA, și pe sute de interviuri cu agenţi în rezervă și foști directori ai Agenţiei, Tim Weiner își propune să dezvăluie motivele care au stat la baza eșecurilor monumentale cu care s-a confruntat CIA de-a lungul timpului.

Veţi afla de ce 11 președinţi și trei generaţii de ofiţeri au fost incapabili să înţeleagă lumea și cum au periclitat nenumăratele gafe majore securitatea naţională a Statelor Unite.

Weiner expune o istorie a mitei: coerciția și forța brută... o poveste fascinantă a tranzacțiilor murdare. The Guardian

Această carte ar trebui citită de toți cei care vor să evite o a treia catastrofă internațională. International Herald Tribune

Este o carte fascinantă. O poveste captivantă, dar și un semnal de alarmă. America trebuie să-și dezvolte capacitatea – și voința – de a cunoaște și de a răspunde eficient informațiilor despre lume. Walter Isaacson

Scrie o recenzie
Acorda o nota pentruCIA. O istorie secretă